top of page

Hoi, Michelle hier, de vrouw achter de lens, aangenaam!

 

Ik maak video’s waarmee ik persoonlijkheden vang en verhalen vertel. Altijd losjes en uit de hand gefilmd - dichtbij, persoonlijk en puur. Niet gelikt, maar gewoon echt. Van binnen zijn we namelijk allemaal vrije geesten. Mijn nieuwsgierigheid naar deze spark is waarom ik doe wat ik doe.

IMG_6718.jpg

Allround Camerajournalist

Als camjo doe ik doe alles zelf: van het concept en de productie tot het filmen en monteren. En ik kan animeren. Voor een volledige video heb je dus niemand anders nodig. Kortom: Ik sla alle vliegen in één klap voor je.

Mijn specialiteit is portretvideo's: 

 

  • Van personen.

  • Van ondernemers.

  • Van bedrijven. Zoals Eurovision Song Contest, Kunstbende     de Popunie en BBC.

Voor als je een persoonlijk verhaal wilt delen, je jezelf wilt onderscheiden via een videosollicitatie, je jouw onderneming naar een hoger niveau wilt tillen of als je jouw merkverhaal naar buiten wilt brengen. 

Wanneer ik een productie plan, zorg ik er altijd voor dat er ruimte is voor spontaniteit. De onverwachtse dingen die gebeuren tijdens het filmen zijn namelijk het leukst. Off-record momentjes maken een video eigen. 

Werkwijze

IMG_6505.jpg

Relaxed

Tijdens het filmen zorg ik er graag voor dat je de camera vergeet. We voeren een echt gesprek met elkaar zodat je je op je gemak voelt. Gewoon een-op-een, zonder een filmcrew van 100 man om je heen. Dat is niet alleen voor jou prettig en voor voor mij gezellig, maar zorgt ook voor een authentiek eindresultaat. 

bottom of page